facebook

На Прикарпатті поліція затримала групу сутенерів

6 лютого співробітники Слідчого управління обласної поліції, відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Івано-Франківського відділу поліції із залученням спецпідрозділу КОРД під процесуальним керівництвом прокуратури області затримали групу із чотирьох осіб, які забезпечували зайняття проституцією декількох жінок на Прикарпатті.

Пише - джерело.

Встановлено, що затримані – мешканці Запорізької, Хмельницької та Черкаської областей. Йдеться про 23-річну, 27-річну, 28-річну жінок та 38-річного чоловіка, які з жовтня 2019 року до лютого 2020 року залучили до заняття проституцією вісьмох жінок, які надавали інтимні послуги за грошові кошти. Це мешканки східних областей, інформує сектор комунікації.

Під час проведення обшуку у салоні автомобіля організатора групи вилучено чорнові записи, «прейскурант цін», грошові кошти, мобільні телефони та інші речові докази. Згідно з «прейскурантом» за годину надання інтимних послуг «сутенери» отримували від 2000 гривень.

Читайте також:  На Івано-Франківщині знайшли нові тунелоподібні печери, в яких наші предки ховали скарби

Наразі щодо трьох із затриманих в Івано-Франківському міському суді слухається кримінальне провадження за вчинення аналогічних злочинів.

Підозрюваних осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України і вирішується питання про повідомлення підозри за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, опісля – обрання запобіжного заходу судом.

Згідно із санкцією статті затриманим загрожує від 4 до 7 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: