facebook

На Прикарпатті через негоду дорожники працюють у посиленому режимі (ФОТО, ВІДЕО)

Через сильні снігопади, особливо в гірських районах, підприємства, що відповідають за зимове утримання доріг, працюють у посиленому режимі. 

Пише - джерело.

Станом на 10:00 28 грудня проїзд дорогами державного значення забезпечений, інформує “Галка” з посиланням на Службу автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Техніка ТОВ «ПБС» працює для ліквідації слизькості на а/д Н-09 Мукачево – Львів та Н-10 Стрий – Мамалига.

Для ліквідації слизькості на дорозі Р-24 Татарів – Кам’янець – Подільський у Косівському районі задіяні бригади філії «Коломийська ДЕД», «Коломийський райавтодор», «Косівська ДЕД» ДП «Івано-Франківський облавтодор.

Філія “Городенківська ДЕД» працює на а/д Р-20 Снятин – Тязів, км  15 +430 – 51 +760. а/д Р-24 Татарів – Кам’янець – Подільський, км 146 -177

Філія «Верховинська ДЕД» працює на а/д Р-24 Татарів – Кам’янець – Подільський у селищі Ворохта та на км 30 – 48 а/д Р-62 Криворівня – Чернівці, філія «Богородчанська ДЕД» – на Н-09 Мукачево – Львів, а/д Р-38 Богородчани – Гута і на територіальних дорогах.

Читайте також:  Температура, блювота та діарея: на Прикарпатті через спалах інфекції закрили дитячий табір (відео)

Філія «Рогатинська ДЕД» працює на ліквідації слизькості на км 314 – 317 а/д Н-09 Мукачево – Львів у Рогатинському районі. Філія «Долинська ДЕД» працює на а/д Н-10 Стрий – Мамалига та Р-21 Долина  – Хуст.

ТОВ «БМБУД» працює на забезпеченні проїзду на а/д Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль, а також на територіальних дорогах.

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області закликає водіїв та пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху, подбати про належний технічний стан транспортних засобів та бути уважними на поворотах.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: