facebook

На Івано-Франківщині СБУ викрила голову ОТГ на вимаганні грошей з підприємця

Служба безпеки України викрила голову однієї з об’єднаних територіальних громад в Івано-Франківській області, причетного до одержання хабара за розміщення зовнішньої реклами.

Пише - джерело.

За попередніми даними слідства, за 3400 доларів посадовець обіцяв представнику комерційної структури отримання дозволу на встановлення рекламних конструкцій на території громади.
Оперативники спецслужби задокументували отримання фігурантом 400 доларів «авансу». Після цього він «забезпечив» позитивне голосування з відповідного питання представниками місцевого виконкому, інформує пресслужба обласного управління СБУ.

З власних джерел КУРСу стало відомо, що йдеться про голову Витвицької ОТГ Миколу Шикора.Правоохоронці затримали голову ОТГ згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу поблизу робочого місця після одержання всієї суми хабара.

Читайте також:  У Болехові на хабарі попався головний архітектор міста


У пресслужбі поліції повідомили, що вилучили також рішення сесії сільської ради ОТГ про надання дозволу на встановлення відповідних рекламних обʼєктів.

Наразі затриманому готується повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу. У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Заходи з викриття протиправної діяльності проводились спільно зі слідчим поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: