facebook

Вбuвство іноземних студентів: трьом затриманим підтвердили довічне

Вбивство трапилося у 2016 році.

Пише - джерело.

Трьом жителям Ужгорода, причетних до вбивства двох студентів-індусів та нанесення тяжких тілесних ушкоджень третьому, підтвердили довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили в Закарпатській обласній прокуратурі.

Йдеться про подію, яка трапилася у Ужгороді у квітні 2016 року. Зловмисники – двоє чоловіків та жінка – вирішили у незаконний спосіб заволодіти майном знайомих іноземних студентів. Запросили їх за місто нібито для святкування дня народження, а під час застілля домішали в напої снодійний препарат.

“Опісля усі повернулися в Ужгород, до помешкання, яке винаймали іноземці. Поки останні спали, закарпатці напали на них та нанесли кожному десятки ударів тротуарною бруківкою, ножем та іншими підручними предметами. Двоє громадян Індії загинули на місці, третій дістав тяжкі тілесні ушкодження і знепритомнів”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Чоловік дві доби ґвалтував 40-річну жінку, а потім порізав їй горло. ВІДЕО

Вважаючи, що вбили усіх потерпілих, зловмисники забрали їх особисті речі – одяг, мобільні телефони та іншу техніку, золоті прикраси та гроші – та втекли. Один з іноземців, прийшовши до тями, покликав на допомогу господаря помешкання. Усіх фігурантів правоохоронці виявили та затримали того ж дня, з тих пір вони знаходяться під вартою.

Згодом, у січні 2020 року підсудним призначили покарання у виді довічного ув’язнення. Тоді вони тільки частково визнали вину, відтак оскаржили вирок в апеляційному порядку.

“Наразі ж Закарпатський апеляційний суд погодився із попередньо визначеною їм мірою покарання, вирок суду першої інстанції залишив без змін, а скарги обвинувачених і їхніх захисників – без задоволення. Рішення набрало законної сили”, – заявили у Закарпатській прокуратурі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: