facebook

На Донбасі внаслідок обстрілу загинув боєць 17-ї танкової бригади Віктор Рачугін (фото)

Військовослужбовець уклав контракт щодо проходження служби у Збройних силах України у березні 2021 року.

Пише - джерело.

У середу, 27 жовтня, на Луганщині внаслідок ворожого обстрілу загинув старший солдат 17-ї окремої танкової Криворізької бригади ім. Костянтина Пестушка 36-річний Віктор Рачугін.

Про це повідомляє Запорізький обласний територіальний центр комплектування і соціальної підтримки на своїй сторінці у Facebook.

“На жаль, 27 жовтня під час обстрілу в районі н.п. Новотошківське Луганської області підступна куля ворога обірвала життя Віктора”, – йдеться у повідомленні.

Віктор народився 31 січня 1985 року у місті Запоріжжя, отримав середню спеціальну освіту, працював за фахом. У березні 2021 року уклав контракт щодо проходження військової служби у Збройних силах України.

Читайте також:  Офіційно: на Прикарпатті послаблюють карантин “червоної зони”

Прощання з Віктором відбудеться на Алеї Захисників у парку Металургів у суботу, 30 жовтня, о 10:00.

фото Facebook

Нагадаємо, сьогодні на Донбасі внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення, вони перебувають у стані середньої тяжкості.

“Внаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїнам надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я обох – середньої важкості”, – повідомили у ООС і додали, що наші захисники “відкривали вогонь у відповідь та змусили противника припинити обстріли, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: