facebook

89-річна жінка знайшла в своєму хліві мішок зі шматками тіла

У Лисичанську на Луганщині 89-річна жінка знайшла в хліві мішок зі шматками людського тіла.

Пише - джерело.

З’ясувалося, її 43-річний онук забив 45-річного товариша. І розчленував його, щоб приховати сліди злочину, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, пише gazeta.ua.

“Між ними виник словесний конфлікт. Зі слів підозрюваного, його обурили словесні образи його товариша. І він декілька разів ударив потерпілого руками і ногами, а після добив його кувалдою по голові. Коли зрозумів, що вбив товариша, він розчленував його тіло, склав у мішок та заховав у сараї”, – сказано в повідомленні.

Підозрюваного затримали. Відомо, що він уже мав судимість за скоєння тяжкого злочину. І в 2018-му звільнився з місць позбавлення волі. Тепер йому загрожує довічне ув’язнення.

Читайте також:  "ЛИПКІ БАНДИТИ": У ХМЕЛЬНИЦЬКУ ПІДЛІТКИ ЗАВДЯКИ ЛИПУЧЦІ ДЛЯ МУХ ОБДУРИЛИ ГРОШОВИЙ АТРАКЦІОН І СТАЛИ ГЕРОЯМИ СОЦМЕРЕЖ (ВІДЕО)

Затримали чоловіка, який у селі Розкішна Ставищенського району на Київщині вбив дружину, розчленував, спалив і втопив останки. Чоловіка звати Федір Крамар, родом він зі Ставища. Йому 48 років, дружині було 34. Це його 3-й шлюб. Із Мариною виховували 4 спільних дітей. Розповів, під час сварки у гаражі він вдарив жінку. Вона впала на гострий металевий виступ і втратила свідомість. Потім зловмисник розчленував тіло: голову та кінцівки спалив, а тіло втопив у водоймі. У скоєному він зізнався. Пояснив, що жінку він вбив, бо вона вимагала від нього постійно гроші.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: