facebook

Мокрий сніг і дощ: синоптики дали прогноз на новорічну ніч в Україні

Температура повітря подекуди сягатиме до 5-7 градусів нижче нуля.

Пише - джерело.

У новорічну ніч на українців чекають опади – сніг, дощ і мокрий сніг. При цьому температура повітря буде коливатися від плюсової у західних та південних областях до морозів на решті території країни.

Найнижче – до 5-7 градусів із позначкою мінус – температура може опуститися у північних і східних областях, зазначається на сайті Укргідрометцентру.

Погода в Україні 31 грудня
У п’ятницю, 31 грудня, у західних областях прогнозують дощ, на всій іншій території – дощ зі снігом.

Температура повітря буде плюсовою у низці західних областей – Волинській, Львівській, Закарпатській та Івано-Франківській. Там вона коливатиметься від 0 до 4 градусів вночі, і від 2 до 4 градусів вдень.

Читайте також:  У столичній реанімації лікар хитрістю дізнався про куплені COVID-сертифікати семи тяжких пацієнтів

Також тепліше буде на півдні України. У Херсонській, Миколаївській, Одеській та Запорізькій областях вдень стовпчик термометра підійматиметься від +2 до +4 градусів, а вночі – від -1 до +4.

На решті території температура коливатиметься від -7 до +1 градусу вночі, і від -3 до +1 вдень.

Погода в Україні 1 січня
У перший день нового 2022 року опади не полишать Україну – по всій території буде дощ, на сході у півночі – дощ зі снігом.

При цьому на вулиці стане значно тепліше у порівнянні з попереднім днем. У західних та центральних областях спостерігатиметься переважно плюсова температура. Вона коливатиметься від -1 до +4 градусів вночі, і від +2 до +5 градусів вдень.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: