facebook

Випили 40 таблеток дротаверину. Одна пoмeрлa інша в pеaнiмaцiї: Школярки на перерві подивилися відео в “тiктoцi” – “Випий і пoдивиcя, що з цього вийде”…

В одному з престижних ліцеїв міста Боярка, в Київській області, дві учениці отруїлися невідомою речовиною. Одна з ліцеїсток померла, інша перебуває в лікарні в стані середньої тяжкості. Про це, повідомляє прес-служба Київської обласної админістрації.

Пише - джерело.

Надзвичайна подія сталася 16 лютого. Згідно з повідомленнями, дві дівчинки 7 класу прийняли невідому речовину. В результаті чого сталася інтоксикація організму, і одна дівчинка померла. Другу вдалося врятувати, проте вона знаходиться в нестабільному стані середньої тяжкості. Трагедія сколихнула всю Київську область.

У повідомленні сказано, що голова Київської обласної держадміністрації Василь Володін доручив спеціальним службам провести термінове розслідування трагедії. Поліція і всі причетні служби проводять термінові слідчі дії.

Читайте також:  "Розтрощив голову і питав, хто образив": що поліція каже про криваве побиття жінки у Харкові

Також Володін висловив щирі співчуття батькам, підкресливши, що справа буде розслідувана в найкоротші терміни

Це не єдиний випадок отруєння школярок, в Вільнянську в Запорізькій області в школі №3 кілька учениць 9-го класу забрали до лікарні з отруєнням.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: