facebook

“Мені страшно їхати туди”: російський репер Моргенштерн скасовує концерти в Україні

Російський репер Моргенштерн (Алішер Валєєв), який назвав жалобу за загиблими під час пожежі в одеському коледжі “###аною показухою”, скасовує запланований на літо концертний тур містами України. 

Пише - джерело.
Про це Моргенштерн заявив під час прямого ефіру в Instagram, передає “Це моя Україна“.

“В Україну, наскільки я знаю, зараз ми взагалі не поїдемо, бо там починаються якісь штуки у вас не дуже прикольні. І, мабуть, всі знову будуть переноситися концерти, тому що більше половини артистів уже все перенесли”, – зазначив репер.

“Особливо після історії з Одесою, я думаю, ти пам’ятаєш. Мені правда страшно банально. Я не буду брехати, мені страшно їхати туди”, – додав Моргенштерн.

Російський репер оскандалився під час концерту в Одесі в грудні 2019 року. Тоді він назвав жалобу за загиблими під час пожежі в коледжі “###аною показухою”. Після цього на сайті президента України з’явилася петиція із закликом заборонити Моргенштерну виступати в Україні.

Читайте також:  Синоптики прогнозують сніголавинну небезпеку у високогір’ї Карпат

Зазначимо, що Моргенштерн не виступав в окупованому Криму, але є прихильником президента РФ Путіна і глави Чечні Кадирова.

Раніше, ми писали: Суд задовольнив позов Портнова і зобов’язав Міносвіти переписати підручники з історії щодо подій Революції Гідності.

Запис “Мені страшно їхати туди”: російський репер Моргенштерн скасовує концерти в Україні спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: