facebook

Сестри-шахрайки прикинулись босорканями та знімали “порчу” з важкохворої дитини

Зловмисниці пояснили, що заробляли таким чином гроші для утримання власних дітей.

Пише - джерело.

В Херсонській області викрили двох сестер-шахрайок, які у соцмережах “знімали пороблення”. Жінки не пожаліли навіть матір тяжко хворої дитини і обдурили її, повідомляє ТСН.

Про це повідомили в ГУНП Херсонської області.

За даними слідства, двоє сестер 24 та 27 років створили сторінку у соціальній мережі і “знімали пороблення” та “діагностували захворювання”. Вони обіцяли клієнтам вилікувати хвороби онлайн, зняти порчу, налагодити родинні стосунки та багато іншого.

Шахрайки діяли винятково онлайн, особисто з клієнтами не зустрічалися, спілкувалися лише у переписці. Один сеанс зняття причини коштував від 1800 гривень. Після надсилання фото хворого та переказу грошей за послуги сестри блокували клієнтів.

Читайте також:  У Пенсійному фонді розповіли, як вирішити проблему з недостатнім стажем

Останньою жертвою шахрайок стала жінка, у якої тяжко хворіє дитина. Це була її остання надія на порятунок. Вона надіслала “цілителькам” для діагностики фото маленького сина. Ті пояснили, що на дитині сильне пороблення, яку буде важко зняти, але це можливо.

За один сеанс зловмисниці попросили 4300 гривень, які жінка переказала на їхній рахунок. Після цього зловмисниці заблокували усі повідомлення від клієнтки. Гроші їй ніхто не повернув. Вона зателефонувала до поліції. Кіберполіцейські викрили сестер зі Скадовського району.

Жінки пояснили, що самі виховують дітей і їм були потрібні гроші на їхнє утримання. Наразі поліція встановлює остаточну кількість потерпілих від злочинної діяльності шахрайок.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: