facebook

Марцінків: Хтось перехворіє, хтось недохворіє, це – життя

Івано-Франківськ готовий розпочати навчання у школах у нових умовах. Про це на оперативній нараді заявив директор Департаменту освіти на науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук.

«Перший тиждень буде важкий, місцеві вибори – зараз почнуться крики, всякі домисли. Дуже важливо витримати той перший тиждень – усі звикнуть. Людина до всього звикає. Дітки мають піти до школи, нормально навчатися. Якщо навіть у когось виявили – будемо закривати чи клас чи деяку школу. Нічого страшного у цьому немає. Ми переживали епідемію грипу – уявіть собі, що це, умовно-кажучи, епідемія грипу. Якщо будемо перевищувати – будемо попадати у «червону зону» – будемо закривати на тиждень-два школи. А що ми їх не закривали, коли грип був? До цього не треба ставитися як до трагедії», – зазначив міський голова Руслан Марцінків.
За словами Марцінківа, епідемія не закінчиться швидко і триватиме декілька років.

Читайте також:  Івано-Франківськ: у МЕТРО в замороженій рибі виявили гельмінти та їхні личинки
Пише - джерело.

«Ми спокійно живемо в таких умовах. Хтось перехворіє, хтось недохворіє, це – життя. І тут ніхто не застрахований», – сказав Марцінків.
Марцінків зазначив, що 97% батьків виступають за те, щоб розпочати навчання. За його словами, ніхто не каратиме батьків, які не відпускатимуть дітей до школи.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: