facebook

Маріуполь на наших очах зрівнюють із землею реактивною артилерією, – ОП

Російські терористи продовжують цинічно обстрілювати Маріуполь, гинуть сотні людей. В Офісі Президента наголосили, що Маріуполь на наших очах зараз зрівнюють із землею за допомогою реактивної артилерії.

Пише - джерело.

Таку думку висловив радник глави ОП Михайло Подоляк.

Так, 9 березня прилетів прямий удар по пологовому будинку у Маріуполі. Туди скинули кілька бомб, є багато загиблих та постраждалих.

Породіллі та діти – під завалами. Замість нових життів – смерті. Цього замало, щоб закрити українське небо від ракет РФ? Хіба це не аргумент, щоб зупинити вбивство мирних громадян?
– запитують в ОП.

Маріуполь на наших очах зрівнюють із землею реактивною артилерією РФ. Прямий удар по пологовому будинку. Породіллі та діти – під завалами. Замість нових життів – смерті. Цього замало, щоб закрити небо від ракет РФ? Хіба це не аргумент, щоб зупинити вбивство мирних громадян? pic.twitter.com/7IbJf3RYUJ

Читайте також:  Вже з 1 серпня все зміниться: на українців чекають нові податки, а разом з ними всілякі перевірки – подробиці

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) March 9, 2022

Додамо, що цинізм та жорстокість окупантів вражає – 9 лютого вони скинули кілька бомб на дитячу лікарню №3. Корпус повністю знищений. Там також був розташований пологовий будинок. Зі слів очевидців, пологового будинку більше не існує, багато поранених та вбитих жінок.

Наслідки обстрілу лікарні в Маріуполі: дивіться відео

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: