facebook

“Мама” Вєрки Сердючки видала доньку заміж: фото з весілля

Інна Білоконь також показала чоловіка своєї доньки.

Пише - джерело.

Українська акторка Інна Білоконь, яка грає “маму” Вєрки Сердючки, розповіла про радісну подію в житті її родини.

Так, Білоконь повідомила, що її донька Яна вийшла заміж. На сторінці в Instagram зірка розмістила атмосферний чорно-білий кадр, на якому Яна зображена зі своїм чоловіком. Молоде подружжя на фото усміхається і крокує у світле майбутнє.

Наречена обрала вишукану білу сукню, розшиту камінням, а в руках тримала букет, коханий дівчини був у чорному класичному костюмі, білій сорочці, а піджак чоловіка прикрасила бутоньєрка.

Читайте також:  Стала набагато щасливішою: Франківчанка Кароль у повністю прозорій сукні серед пісків приголомшила зізнанням

“S❤️Y” – коротко підписала світлину Білоконь.

Де й коли відбулося весілля, Інна Білоконь не повідомила, а також не розповіла, хто став обранцем її доньки. Так само невідомо, чи був присутній на весіллі друг і колега Інни, артист Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка.

Нагадаємо, що Інна Білоконь уже понад 30 років заміжня за чоловіком на ім’я Олег, з яким має сімейний бізнес – розводить породистих собак. У шлюбі в Інни та Олега народилася донька Яна. 2015 року вона закінчила Полтавський комерційний технікум. Продовжила навчання дівчина в Польщі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: