facebook

Максим Галкін чесно відповів, чи піде на фронт воювати за Ізраїль

Шоумен з дружиною та дітьми залишився в країні, яка охоплена війною.

Пише - джерело.

Російський гуморист Максим Галкін чесно зізнався, чи піде на фронт воювати за Ізраїль, на який 7 жовтня напав ХАМАС.

До слова, шоумен разом з дружиною, російською співачкою Аллою Пугачовою, та їхніми 10-річними дітьми залишився в країні та не збирається звідти виїжджати. Як розповів Галкін, самі ізраїльтяни теж залишаються в Ізраїлі, а ті, хто були за кордоном, повертаються, аби захищати свої території.

“Ізраїльтяни не вилітають з Ізраїлю, не тікають. Ізраїльтяни зі всього світу приїжджають, щоб підтримати країну, щоб воювати за неї зі зброєю в руках”, – розповів Галкін.

Сам шоумен зазначив, що не йде воювати на фронт, адже не служив в армії Ізраїлю. Галкін наголосив, аби в нього була б можливість піти захищати країну, то він би це зробив. Гуморист поділився, що по-іншому підтримуватиме Ізраїль, зокрема, здаватиме кров, яка неабияк потрібна для поранених.

Читайте також:  В'ячеслав Узєлков прийшов на шоу знайти обраницю, але зізнався в коханні іншій жінці

“Ті, хто запитують, чому я не на фронті тут. Я можу сказати, що якби я служив в армії Ізраїлю і були хоч якісь підстави, щоб я міг зараз піти захищати Ізраїль, я б пішов. Але я маю можливість по-іншому підтримати країну. Я піду здавати кров, я буду допомагати… Я думаю, що ізраїльтянам важливо, що ми Аллою зараз тут. Ми тут не для того, щоб отримати паспорт”, – прокоментував Галкін.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: