facebook

Курс долара в Україні знижується четвертий день поспіль: скільки коштує валюта в банках та обмінниках

Курс долара в українських банках та обмінниках 16 лютого ще більше знизився, у порівнянні з учорашнім банківським днем. У покупці американська валюта подешевшала на 10 копійок – до 39,5 грн/долар, а у продажу на 5 копійок – до 40 грн/долар. Таке ж зниження було зафіксовано і днем раніше.

Пише - джерело.

Цього тижня долар з кожним днем дешевшає в середньому на 5 копійок. Прогнозувалося, що у лютому стрибків валюти не очікується, попит стабільний.

Якщо порівнювати курс долара по банкам, то на сьогоднішній день найвищий курс на купівлю виставив Ощадбанк – 39,65 грн. за долар, а найнижчий – Універсал Банк – 38,7 грн./долар. У ПриватБанку купити долари можна за 39,1 грн/долар, в Укрсиббанку – за 39,45 грн/долар, в OTP банку – за 39,0 грн/долар

Читайте також:  У “Прикарпаттяобленерго” пояснили, за яким принципом вимикають і вмикають світло

Курс продажу найвищий у Ощадбанку – 40,45 грн/долар, а найвигідніший у ПриватБанку – 39,7 грн за долар. Укргазбанк та ПУМБ сьогодні не виставили свої офіційні курси на Мінфіні.

Долар в обмінниках, станом на 16 лютого, коштує в середньому 39,75 грн у продажу, і 39,86 грн./долар у купівлі. Це на 4 та 5 копійок нижче, ніж було днем раніше.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: