facebook

Кабмін дав обіцяні 60 мільйонів на міст у Пасічну та ще 200 – на наслідки стихії в області

Кабмін направив майже два мільярди гривень субвенцій із Дорожнього фонду на місцеві дороги та мости. Зокрема, й на будівництво нового моста на Пасічну в Івано-Франківську.

Пише - джерело.

Кабінет міністрів України на засіданні четвертого листопада затвердив порядок та умови надання субвенцій із Дорожнього фонду на оновлення місцевих доріг та будівництво мостів в 11 регіонах країни.

Про це інформує “Галка” з посиланням на ЦТС.

Серед проєктів, на реалізацію яких підуть виділені кошти, є і будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв’язки в районі вулиць Хіміків і Надрічної у Франківську. На цей проєкт виділили 60 мільйонів гривень.

Читайте також:  Україну наповнили нові майстерні підробки 200 гривень. Нацбанк дав серії і опис фальшивок

Нагадаємо, ще 17 вересня Верховна рада проголосувала за виділення 60 мільйонів гривень на будівництво нового моста на Пасічну через Бистрицю Солотвинську.

Крім того, Кабмін виділив Івано-Франківській облдержадміністрації ще понад 200 мільйонів, щоб ліквідувати наслідки червневої повені.

Протягом тижня ОДА має визначити перелік витрат, пов’язаних із ліквідацією наслідків стихії, а до 25 грудня – подати звіт про використання виділених коштів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: