facebook

Івано-Франківщина проситиме в уряду 1,5 мільярда на відбудову об’єктів пошкоджених паводком

10 серпня під час щотижневої наради в облдержадміністрації, яку провів Віталій Федорів, розглянули питання використання коштів на ліквідацію наслідків червневої стихії на Прикарпатті. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Зокрема, йшлося про підготовку проектно-кошторисної документації, проведення процедури закупівель, визначення об’єктів для відновлення та ремонту, освоєння бюджетних коштів та залучення додаткового фінансового ресурсу.

Пише - джерело.

Так, начальник управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Володимир Стебницький розповів, що для проведення аварійно-відновлювальних робіт з резервного фонду Державного бюджету було виділено 480 мільйонів гривень. З цих коштів майже 92 мільйони гривень розподілено для виплати матеріальної грошової допомоги сім’ям загиблих осіб та постраждалим для забезпечення належних умов проживання.

Читайте також:  У Франківську ціна на транспортування газу одна з найвищих в Україні – з липня виросте ще

Понад 366 млн грн надійдуть для відновлення інфраструктури. Йдеться про 47 об’єктів соціальної сфери, 157 мостів і мостових переходів, 59 автомобільних доріг, 108 водогосподарських об’єктів, 19 об’єктів газового господарства,48 автомобільних доріг місцевого значення, двох зсувів та двох об’єктів житлово-комунального господарства.

Крім того, облдержадміністрацією підготовлено звернення до Міністерства фінансів України щодо виділення додаткових коштів для проведення робіт з ліквідації наслідків стихії на 712 об’єктах, за виключенням водних ресурсів, у сумі майже 1 мільярд 500 мільйонів гривень.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: