facebook

Харків’янин дві години тримав за руку загиблого від удару ракети 13-річного сина і читав молитви

Троє загиблих і двоє поранених сьогодні в Харкові, де росіяни близько 9 ранку обстріляли Київський район міста.

Пише - джерело.


Один зі снарядів упав біля зупинки громадського транспорту, де були люди. Загинув 13-річний хлопчик і подружжя: 68 і 69 років. За життя поранених – літньої жінки і дитини – борються медики, йдеться в ТСН.19.30

Медики прооперували дівчинку, втім, її стан і досі вкрай тяжкий.

Поранені були саме біля зупинки громадського транспорту у той момент як поруч прилетів снаряд. Жінку та дитину вибуховою хвилею відкинуло на кілька метрів. «Двоє постраждалих, серед них дівчинка 15 років. Це осколкові поранення. Стан важкий. Зараз вони в лікарні. Надали допомогу родичам постраждалих, загиблих. Бригада весь час стояла працювала», каже директор центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

15-річна дівчина стояла на зупинці разом зі своїм на 2 роки молодшим братом, він не вижив. Від сильних поранень загинув ще до приїзду медиків. Поруч з тілом хлопчика години 2 просидів його батько. Він тримав сина вкритого білим простирадлом за руку, читав молитви, а поруч весь час сиділа працівниця поліції і тримала за руку батька.

Читайте також:  Друг Путіна озвучив Заходу чергову “хотілку” Кремля щодо України

«Сьогодні знову було обстріляно місто Харків. Снаряди, попередньо «Урагани», влучили на зупинку, де були люди. На місці працюють вибухотехніки, криміналісти, які фіксують черговий злочин. І сьогодні вже відкрите кримінальне провадження», – кажуть у поліції.

Внаслідок цього обстрілу була пошкоджена багатоповерхівка, торговельний центр та мечеть. У жителів кількох будинків повиносило вікна. Цей мікрорайон поруч із Салтівкою, яка постійно обстрілюється, але саме сюди за весь час війни прилітало лише кілька разів. Тому багато жителів цих багатоповерхівок і не виїжджали звідси. Втім, сьогоднішні обстріли їх добряче налякали.

Гатили з артилерії росіяни сьогодні і по області. Прильоти були у Золочівській, Чугуївський та Печенізький громадах. На жаль, один чоловік загинув, ще 7 перебувають у лікарні.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: