facebook

Гурт, до складу якого входить прикарпатський цимбаліст, запалив сцену легендарного шоу «Україна має талант» (відео)

Музичний гурт ZAPAL успішно виступив у телевізійному шоу «Україна має талант», який транслює телеканал СТБ.

Пише - джерело.

В ефір вийшов 4 випуск проєкту. Цього разу члени журі Сергій Притула, Ксенія Мішина та Євген Кот обирали таланти разом з четвертою запрошеною зірковою суддею Русланою Лижичко, пишуть Версії.

У проєкті взяв участь гурт – ZAPAL. Його учасники Андрій (Коломийщина), Іван та Олексій (Буковина) познайомилися в Чернівцях, коли були студентами. Вони проводили багато часу разом, були вуличними музикантами й об’єдналися в колектив. Однак вони незвичні артисти, адже грають на українському народному інструменті – цимбалах.

Перед виступом хлопці пригадали покійного Петра Сказківа, цимбаліста-віртуоза, який був фіналістом 7 сезону «Україна має талант». Саме він надихнув Андрія, Івана та Олексія на виконання авторської композиції.

Читайте також:  На Коломийщині зіткнулися два автобуси: загинула людина. ФОТО

Хлопці вразили суддів неймовірною мелодією, яку виконали на цимбалах, гітарі та кахоні.

Щоб остаточно «добити» суддів, музиканти заграли «Дикі танці» й підкорили всю публіку. Гурт отримав беззаперечні чотири «так».

Один з учасників гурту – Андрій Стовп’юк, родом з Коломийщини, села Нижній Вербіж. Хлопець навчався в Чернівцях, три роки викладав там в музичній школі. Але минулого року переїхав в Івано-Франківськ, вчиться акторській справі, працює в Івано-Франківському облмуздрамтеатрі імені Івана Франка. Музикант виступав разом з гуртом “KAZKA”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: