facebook

Кумедна alyona alyona у панамці та купальнику позувала на дитячому майданчику

Артистка поміркувала про те, як можна відпочити недорого.

Пише - джерело.

Українська реп-виконавиця alyona alyona, бойфренда якої розсекретили журналісти, запостила новий знімок в рамках рекламної кампанії свого альбому Galas.

Цього разу артистка нікого із знаменитостей не пародіювала, а поділилася власним польотом фантазії. На сторінці в Instagram Альона розмістила фотографію, яка була зроблена на дитячому майданчику. На світлині реперка сидить на рушнику на піску у зеленому суцільному купальнику та панамці.

Під постом зірка поміркувала про те, як можна дешево відпочити у місті і зробила це з іронією.

“Житло — на відпочинку житлом виступає готель. Щоб створити атмосферу готелю у себе вдома не вистачає лише наявності покоївки. Виходимо з ситуації: вішаємо на двері табличку “Need Cleaning” і дзвонимо у двері сусідки з проханням навести порядок у вашій квартирі. Даємо їй 1 долар. Якщо буде обурюватися, вдаємо що не розуміємо її мови. Також можна удати, що телефонуєте адміністратору”, – радить Альона.

Читайте також:  Полякова потрапила в скандал з Камалією, обізвавши її "здоровою з товстими ногами"

А що стосується пляжу, виконавиця дала таку пораду:

“Море та пісок — важливі елементи для того, щоб відчути відпочинок. Але у нас економпропозиція, беремо тільки пісок. Шукаємо найближчий дитячий майданчик. У найкрасивішому купальнику розкладаємо всі пляжні атрибути, роздаємо діткам шоколад і просимо імітувати звуки чайок”, – зазначила артистка.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: