facebook

Греція запроваджує суворі обмеження для невакцинованих: заборонено відвідувати бари і клуби

Обмеження запрацюють від 13 вересня.

Пише - джерело.


Міністерство охорони здоров’я Греції озвучило низку обмежень для громадян, які не мають щеплення від коронавірусу.

Обмеження запрацюють від 13 вересня, повідомляє Ekathimerini.

У країні вхід до кафе, ресторанів, клубів буде заборонений для тих, хто не має доказів COVID-вакцинування або одужання від коронавірусу. Натомість інші обмедження діятимуть для відвідувачів кінотеатрів, театрів, музеїв і тренажерних залів. Вони будуть зобов’язані пред’явити COVID-сертифікат або негативний результат ПЛР-тесту, який зроблений за 48 годин.

Працівники приватного і державного секторів, які не зробили щеплення, повинні щотижня робити тестування на коронавірус своїм коштом. Натомість вчителі та викладачі, персонал навчальних закладів, учні та студенти повинні робити експрес-тестування двічі на тиждень. Якщо студенти будуть робити тести за власний кошт, то для школярів процедура безкоштовна. До слова, вартість експрес-тестів буде встановлена ​​в розмірі 10 євро.

Читайте також:  Українок експлуатували у сексуальному рабстві в Іспанії

Крім того, маски будуть обов’язковими для всіх в громадських місцях, усередині приміщень і в місцях масового скупчення людей на відкритому повітрі.

Як повідомлялося, у Німеччині запроваджують обов’язкове тестування для невакцинованих від коронавірусу людей. Норма набуває чинності від 23 серпня та діятиме для відвідування різних закладів та заходів, що проходять у закритих приміщеннях. Відповідне рішення на початку серпня ухвалили прем’єр-міністри німецьких земель та канцлерка ФРН Ангела Меркель.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: