facebook

Головна у союзі та роки чорної крові: правдиве до болю пророцтво Ванги про Україну на 2023 рік

Головна у союзі та роки чорної крові: правдиве до болю пророцтво Ванги про Україну на 2023 рік

Пише - джерело.

Баба Ванга була впевнена, що Україна займе чільне місце у союзі з п’яти країн.

Мільйони людей по всьому світу вже не раз чули про сліпу ясновидицю, яку називають з повагою бабою Вангою. Ця жінка передбачила багато дуже важливих подій. Її порівнюють із французьким лікарем та провидцем Нострадамусом. На відміну від Мішеля, у баби Ванги було й українське пророцтво на 2023 рік.

Про це стало відомо завдяки виявленим архівним передбаченням баби Ванги, яке вже потрапило до мережі.

Найцікавіше у цих словах – для України Ванга передбачала, що вона стане головною у союзі з п’яти країн. Простий народ після перенесеної величезної кількості бід зможе нарешті жити щасливо.

Читайте також:  Смачна паска на Великдень: простий рецепт приготування

Різні знайомі із Вангою джерела повідомляють, що в Україні, за її словами, президентом може стати жінка. Вона принесе нашій країні процвітання. Проте невідомо, коли це станеться.

Є відомості про пророцтво Ванги про чорну кров, за яким вона литиметься на землі України 7 років, після чого українці стануть впливовою нацією.

Баба Ванга також робила передбачення про росіян: за її словами, у 2000-х роках жінки в Росії народять дітей, які змінять світ. У пророцтві не говориться, чи будуть ці зміни на гірше чи на краще, але вже очевидно, що росіяни принесли у світ багато горя, сліз та страждань.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: