facebook

Газопостачальні компанії оприлюднили ціни для населення на червень

Газопостачальні компанії України почали оприлюднювати базові річні та місячні ціни газу на червень 2021 року. Про це повідомляє ГазПравда.

Пише - джерело.

Так, станом на 27 травня місячні пропозиції компаній стартують від 7,99 грн за кубометр і сягають 11,89 грн за кубометр. Річні пропозиції постачальників варіюються від 7,80 грн за кубометр до 13,50 грн за кубометр.

Зазначається, що у постачальників ТОВ “ЙЕ енергія”, ТОВ “Мегаватт Енерго сервісна компанія”, ТОВ “ТАС Енергія країни” річна і місячна ціни співпадають і дорівнюють, відповідно, 7,99, 8,09 та 11,22 грн за кубометр.

У більшості компанії місячна ціна на червень 2021 року є нижчою, ніж річна пропозиція. Для прикладу, у ТОВ “Чернівецька обласна енергопостачальна компанія” різниця сягає 5 грн за кубометр (8,50 грн у червні проти 13,50 грн – річна ціна).

Читайте також:  Всіх українців переведуть на річні тарифи на газ: кому доведеться платити на 1,5 тис. грн більше

Однак у кількох постачальників – “ТОВ “Закарпаття Енергозбут”, ТОВ “Газпромпостач”, ТОВ “Гласкомерц” – навпаки річна пропозиція є більш вигідною.

Варто зазначити, що ціни зазначені без урахування вартості за транспортування газу.

Нагадаємо, за умовами дії базових річних тарифних планів, ціни на газ протягом 12 місяців можуть змінюватися лише в бік зниження. Від 1 травня саме річні пропозиції діють як базові. Всіх споживачів, які раніше користувалися місячними пропозиціями, постачальники автоматично перевели на річні продукти.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: ,