facebook

Франківець Вірастюк: “Чому всі так відреагували, я не продався, та не підліг під когось! Я отримав персональну пропозицію від Володимира Зеленського”

Допис відомого українського спортсмена, кандидата у нардепи від “СН” Василя Вірастюка.

Пише - джерело.

“1 Дякую всім, хто відреагував на новину, що я буду балатуватись у народні депутати! Це абсолютно нормально і навіть добре, що людям болить питання керівництва країною!

2. Ще раз наголошу, я – патріот України, ніколи не поступався і не поступлюсь своїми життєвими принципами!

3. Я не продався, та не підліг під когось! Я отримав персональну пропозицію і прохання допомоги особисто від Президента України Володимира Зеленського, з яким у мене довгий час дружні стосунки і якому я особисто довіряю!Я усвідомлюю, що політика – брудна і нечесна галузь. Я йду з чітким планом дій:– представництво та заступництво громади надвірнянщини у центральних органах влади;

Читайте також:  У скільки українцям обходиться утримання вищих органів влади

– сприяння розвитку спортивної реабілітації ветеранів АТО/ООС;– допомога в реформуванні галузі спорту.Я свідомий, що в процесі політичної боротьби і після моєї перемоги на мене буде виливатись велика кількість замовного бруду від політичних опонентів. Я це здолаю, адже мною рухає висока мета! Я знаю, як досягати мети та успіху, як в спорті, так і громадському житті.Я сильний та цілеспрямований.Я – Богатир України!” – пише Вірастюк.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: