facebook

Екстрасенс передрекла криваву вирішальну битву та безліч жертв: прогноз на осінь

Осінь принесе багато звільнених територій, але і масу втрат, попередила Рубіна Цибульська.

Пише - джерело.


Таролог та екстрасенс Рубіна Цибульська попередила про початок нового і вкрай складного етапу розв’язаної Росією війни проти України.

Свій прогноз вона зробила на YouTube.

“У середині жовтня і на початку листопада буде складний третій етап військових дій. На деяких територіях проходитиме евакуація людей, оскільки розв’яжеться кривава вирішальна битва за окуповану територію, – заявила вона. – Осінь принесе багато звільнених територій, але й багато втрат”.

За її словами, у цей період очікуються “найбільш пікові військові дії”.

“Цієї осені на полі бою зійдуться не тільки живі, а й мертві… Воїни світла принесуть багато перемог своєму народові, щоб люди могли повернутися на свої землі. Харківська, Запорізька, Дніпропетровська області… воїни знищать бази і запаси зброї ворога, вони будуть тікати, кидати все”, – спрогнозувала екстрасенс.

Читайте також:  Най Бог боронить: франківський командир Назарій Кішак про міграцію «аватарів» в ЗСУ (відео)

“Осінь неспроста вважається вирішальним періодом для ЗСУ. Вже зараз йде глобальна підготовка. Йде посилене зміцнення як технікою від союзників, так і військовими. Сили України просунуться ще глибше, ще далі. Багато буде звільнено територій Херсонської та Донецької областей. Ворог значно ослаб, але буде лякати більш жорсткими заходами, вибухами, терактами… Диявол намагається викликати розкол серед союзників, він до цього близький, але у нього не вийде”, – додала Цибульська.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: