facebook

“Повторні удари”: Таролог Хомутовська передбачила масований обстріл на найближчий понеділок

Експерт зробила розклад і підкреслила, що можуть бути навіть жертви.

Пише - джерело.


Таролог Людмила Хомутовська зробила розклад на найближчий понеділок. Враховуючи те, що окупанти часто здійснюють масовані обстріли саме по понеділках, українців даний прогноз дуже цікавить. Слава Дьомін в інтерв’ю для YouTube-каналу “ЛюксФМ” поцікавився деталями. Ось що відповіла Хомутовська:

“Я думаю, наступного понеділка вони будуть. Ще не закінчилася ця колізія. Окупанти вирішили поміняти сценарій, але масовані обстріли ще будуть. Попадання, звичайно, будуть. Але нам кажуть, що у нас працює захист. Проте карти обіцяють попадання і розруху”.

Читайте також:  Бізнесмен дасть винагороду в 100 тисяч доларів тому, хто впіймає Поклонську

Також Слава Дьомін уточнив, що зараз енергетична інфраструктура України пошкоджена приблизно на 40%. Він запитав у таролога чи може цей показник збільшитися до 70% у зв’язку з ймовірними обстрілами. Хомутовська відповіла, що пошкодження об’єктів енергетики однозначно ще будуть:

“Я не думаю, що дійде до 70% пошкоджень енергоінфраструктури, але той факт, що буде більше, ніж є зараз, — це точно. Там за цим стежать. Навіть будуть повторні удари туди, куди вони вже били. Є якась мета на великі міста”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: