facebook

Чому запрошення на каву часто закінчується сексом

Один з найпопулярніших напоїв у всьому світі – кава. Тож не дивно, що її дослідженню учені приділяють надзвичайно багато уваги. Зокрема, їх цікавить вплив цього напою на інтимне життя. Спойлер: чоловікам каву пити однозначно рекомендовано.

Пише - джерело.

Джерело:The Huffington Post

Якщо вірити дослідженню Центру медичних наук Техаського університету в Г’юстоні, кава позитивно впливає на чоловіків. Ті представники сильної половини людства, котрі вживали кофеїн, еквівалентний 2 – 3 філіжанкам еспресо на день, з меншою ймовірністю страждали від еректильної дисфункції.

Кава – друг інтимного життя
Дослідження показало, що чоловіки, котрі споживали від 85 до 170 міліграмів кофеїну на день, на 42% рідше страждали від еректильної дисфункції. Зауважимо, що збільшення кількості кофеїну результати не покращувало: на 39%, якщо споживати від 171 до 303 міліграмів.

У чому криється секрет? Науковці переконані, що потрібно завдячувати розслабленню кровотоку. Воно відбувається після отримання організмом кофеїну.

В опитуванні учених взяли участь 3700 чоловіків. Вони відповідали на питання, пов’язані з кількістю спожитого кофеїну за останні 24 години. Дослідження показало, що споживання кофеїну (випивання кави, чаю, а також інших кофеїновмісних продуктів) знижує ймовірність еректильної дисфункції у чоловіків з ожирінням, надмірною вагою та гіпертонією. Але це, на жаль, не стосується чоловіків з діабетом.

Читайте також:  Секс на ратуші: мер Франківська запропонував коханцям пікантну послугу

“Кофеїн не може подолати згубний вплив діабету на еректильну дисфункцію. Ми не були дуже здивовані цим, тому що діабет – один з найсильніших чинників ризику, пов’язаних з еректильною дисфункцією”, – пояснив провідний автор дослідження Девід Лопес.

Опитування також включало енергетичні та газовані напої, а не лише чай і каву. Але Лопес додав, що газовані й енергетичні напої вкрай шкідливі для здоров’я. Оскільки це асоціативне дослідженні, він також сказав, що поки не може дати жодних рекомендацій зі споживання кофеїну.

Але це не означає, що потрібно відмовитися від цього напою. Головне – пити каву, позбавлену підсолоджувачів, усіляких сиропів, а також додаткових калорій. Найкращий варіант – еспресо. У ньому міститься достатня кількість кофеїну, а також мінімальна – калорій.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: ,