facebook

“Биток” за лайки: відомі українські блогери розігрують битий Chevrolet Camaro (фото)

Українські блогери-Instagram, які мають понад мільйон підписників, вирішили скинутись й подарувати найактивнішому фану автівку – Chevrolet Camaro. Проте з’ясувалося, що цей автомобіль був серйозно пошкоджений, пише 24 канал.

Пише - джерело.

На машину скинулись аж 18 власників розкручених акаунтів. Проте той факт, що машина мала серйозні ушкодження – замовчується.

Підписників блогери закликають лайкати їх сторінки та пости. А 31 травня визначать нарешті переможця-щасливчика. Ймовірно, що іншим активістам дістануться гроші – по 3 тисячі гривень.

“Бувають нагоди комерційні, а бувають така, як ось ця – просто за вдячність Вам! Тобто тут немає жодних організаторів і величезного списку спонсорів, а є тільки 18 людей … які самі скинулись, і придбали саме для вас цю чорну красу, ” – пише pustovit, один із блогерів, організаторів розіграшу.

Читайте також:  У день народження головнокомандувача ЗСУ у сім’ї військових народилась трійня: всім дали символічні імена

Як виявилось, не все так гарно, як подається в оголошенні.

“Зайшов в інстаграм, а там мої улюбленні блогери-мільйонники розігрують камаро. ну прям аукціон небаченної щедрості. Гуглимо номер авто ВС7468МК і отримуємо він-код 1G1FB1rx6g0163569. По він коду знаходимо, що авто вже продавалось в Україні і це звичайний автохлам, який варто було б утилізувати, але краще віддати улюбленним підписникам. ” – пише Arsen Taylor у Facebook.

Більше того, чоловік знайшов фото попереднього стану іномарки.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: