facebook

“Тепер можна не ховатися”: Стужук зізналася у зв’язку з колишнім чоловіком Саші Бо. Фото і відео

Українська блогерка-мільйонниця Софія Стужук зізналася в романтичному зв’язку з відомим інфлюенсером Ігорем Пустовітом, який все ще перебуває у шлюборозлучному процесі з її подругою Сашею Бо. За день до цього уважні підписники помітили її в обіймах коханого.

Пише - джерело.

Фанати запідозрили роман після вечірки блогерів, де зібралося 30 Instagram-зірок з усієї України. Ігор та його нова обраниця весь вечір провели вдвох, танцюючи та обіймаючись подалі від зайвих очей. Чуттєвими кадрами присутні ділилися на своїх сторінках (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

Відомо, що блогери зібралися в Івано-Франківську, де 8 грудня відбувся концерт гурту KALUSH. Після заходу вони вирушили в Буковель, де разом провели вечір, співаючи, танцюючи та знайомлячись між собою.

Блогери зібралися в Буковелі

 

Франківська знаменита блогерка Verbaaa в своїх stories розповіла, що в Карпати вони поїхали компанією з 30 людей з усіх куточків України. Звідти молоді люди ділилися відео та фотографіями, на яких вперше і помітили ніжні стосунки між Ігорем та Софією.

Читайте також:  "Голодна туса": відомі компанії припиняють співпрацю з блогерами, які розважалися у роковини Голодомору

Стужук та Пустовіта помітили разом

На кадрах колишній Саші Бо обіймав Стужук і танцював з нею повільні танці. Присутні на вечірці не скупилися на свою реакцію, називаючи новоспечену пару “милашками” та додаючи емодзі з сердечками.

Пара весь вечір провела вдвох

Після вдалого вечора інфлюенсери влаштували фотосесію, де коментатори змогли висловитися про стосунки між блогерами. Вони пригадали, як до розлучення молоді люди сім’ями відпочивали з горах.

Ігоря та Софію запідозрили в романі

Підписники також дорікнули Софії в тому, що вона крутить роман з колишнім чоловіком своєї подруги.

Коментатори висловились про ніжні стосунки між блогерами

Підписники пригадали, як Ігор та Софія відпочивали сім'ями

Деякі фанати висловилися на захист блогерки і припустили, що з Ігоря та Софії могла б вийти красива пара. В той час як інші натякнули, що Instаgrаm-зірка просто використовувала ексдружину обранця.

Фанати припустили, що з Ігоря та Софії вийшла б гарна пара

Підписники дорікнули блогерам

Після критики в мережі Софія зізналася, що вони з Ігорем вже не вперше разом їздять в Буковель, але раніше їм доводилося це приховувати.

“Вдруге на підйомнику вдвох, але тепер хоч можна не ховатися”, – написала блогерка.

Стужук зробила зізнання

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: