facebook

“Бумбокс” запалить у Франківську! Всіх запрошують на концерт

27 лютого 2020 року в Івано-Франківську відбудеться концерт групи Бумбокс у рамках наймасштабнішого всеукраїнського туру на підтримку альбому “Таємний код”.

Пише - джерело.

Ця платівка складається з двох частин і більш як 11-ти пісень. Диск записували у трьох країнах: США, Україні та Франції.

“Під час роботи над альбомом гурт залишило двійко музикантів — басист і гітарист. Цей альбом вартий того, щоб почути його вживу. Гурт “Бумбокс” більше 15-ти років тішить своїх прихильників потужними піснями. За цей час музиканти стали ще глибшими та майстернішими, а енергетика пісень ще більше зросла. Чого варті лише перші три пісні з нового альбому, які вже потрапили у ротацію: “Твій на 100%”, “Безодня” і “Таємний код: Рубікон”. А що ж буде далі? Далі буде ще крутіше! Переконаємося у цьому разом під час концерту “Бумбокс” в Івано-Франківську”, – запрошують франківців організатори.

Купуйте квитки на сайті https://ivanofrankovsk.karabas.com/tayemnij-kod-rubikon-4/order/ та в касах міста.

Читайте також:  На очах у тисячі глядачів: Через трагічну випадковість пішла з життя відома співачка. Була ще зовсім молода

Ціна зараз – 499 гривень / фінальна ціна – 649 гривень.

Довідка за телефоном: (099) 94 93 823.

“Бумбокс” пісні: “Вахтерам”, “Безодня”, “Люди”, “Наодинці”, “Тримай мене”, “Квіти в волоссі”, “Злива”, “Твій на 100%”, “Голий король”, “Дитина”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: