facebook

“Брудна” бомба – експерт попередив про новий план Путіна

Росія продовжує тиснути на Україну, погрожуючи терористичними атаками.

Пише - джерело.


Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко попередив, що російська пропаганда не просто так анонсує черговий військовий злочин з використанням “брудної” бомби.

Про це пише УНІАН.
“Те, що зараз російська пропаганда, всіма наявними ресурсами в один момент стали ретранслювати фейк про якусь загрозу застосування Україною “брудної” бомби – це насторожує”, – зазначив експерт.

Коваленко зазначив, що сьогодні, 23 жовтня, пропагандистські ЗМІ РФ стали поширювати новину про нібито підготовлюваний в Україні теракт із застосуванням “брудної” бомби.

Експерт підкреслив, що поширюють цю новину одночасно інформаційні ресурси, які контролюються як ФСБ, так і ГУ ГШ ЗС РФ.

Читайте також:  На Донеччині загинув військовий з Івано-Франківщини Юрій Дутчак

“Тобто, це не ІПСО якоїсь однієї силової структури, а загального порядку, що особливо привертає до нього увагу. Не виключено, що у планах російських окупантів полягає якийсь терористичний акт, в якому вони будуть спочатку звинувачувати українську владу, мовляв, це вони, для дискредитації Росії. В умовах тотального фіаско в зоні бойових дій і неможливості впливати на ситуацію іншим шляхом, крім як терором цивільного населення, Росія не може застосовувати інших методів тиску на владу України, крім як терористичні”, – резюмував він.

Нагадаємо, за слова Олега Жданова, новий командувач окупаційних військ в Україні Суровікін може влаштувати “коврові бомбардування” Херсона.

Російські окупанти можуть перетворити Херсон на другий Маріуполь, знищуючи його ракетами під час відходу військ.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: