facebook

Екстрасенс назвала області, куди полетять всі ракети 24 лютого (відео)

Екстрасенс назвала області, куди полетять всі ракети 24 лютого

Пише - джерело.

За словами Хомутовської, в зоні ризику опинився центр і не тільки.

Екстрасенс Людмила Хомутовська розповіла, що 24 лютого на українців чекає серйозна небезпека. За її словами, Росія не збирається зупинятися, тому продовжить обстрілювати нашу країну.

“У Росії є ракети, тому 24 лютого можуть бути чотири масованих атаки. А почнеться це з вечора. Але є й інший нюанс – Росія буде запускати ракети по військових”, – сказала експерт на YouTube-каналі “Мій світ”.

Читайте також:  Ердоган запропонував Путіну провести зустріч із Зеленським у Туреччині та заявив, що у війні не буде переможця

Вона додала, що в зоні ризику опинився центр України, частково може постраждати північ. А ось жителів Західної України окупанти спробують позбавити світла і тепла.

“Центр – це топовий напрямок, саме туди Росія направить всі ракети. Частково може зачепити північ. Але ми впораємося. А ось на заході будуть попадання в об’єкти критичної інфраструктури – окупанти спробують позбавити нас світла і тепла. Можуть постраждати магазини і місця великого скупчення людей. На сході ситуація не зміниться. Там триватиме Армагеддон”, – додала Хомутовська.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: