facebook

“Батьківщина” підтримала Руслана Марцінківа на виборах міського голови Івано-Франківська

Сьогодні відбувається конференція Івано-Франківської обласної організації ВО “Батьківщина”, на якій затверджують списки кандидатів у місцеві ради та на голів ОТГ Прикарпаття.

В Івано-Франківську “Батьківщина” не має свого кандидата на посаду міського голови. Партія вирішила підтримати чинного міського голову Руслана Марцінківа, який повторно кандидує на посаду від “Свободи”.

Пише - джерело.

Руслан Марцінків з головою міської “Батькіщини”, директором ПРАТ “Локомотиворемонтний завод” Русланом Терешком записав відео, в якому подякував “Батьківщині” і назвав це рішення “добрим прикладом того, як ми можемо об’єднуватися”.

“Зараз наше завдання дуже просте – це перемога в першому турі, це сформувати більшість з націонал-демократичними силами, зокрема з Всеукраїнським об’єднанням “Батьківщина”. А ми маємо чим гордитися, адже спільно сьогодні розвиваємо “Локомотиворемонтний завод”, спільно впроваджуємо комунальний транспорт в Івано-Франківську, спільно ремонтуємо двори і дороги…” – сказав Марцінків.

Читайте також:  "Готовий співпрацювати з усіма", – Марцінків назвав новий склад міськради

“Команда “Батьківщини” і Руслан Марцінків – працюємо для громади міста разом. Переможемо в першому турі!” – сказав Руслан Терешко.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: