facebook

Автотроща в Польщі: через п’яного водія троє дітей залишилися без батьків

Жахлива аварія трапилася в Ямниці поблизу Стальової Волі (Польща). Згідно з висновками поліції, водій Audi S7 їхав зі швидкістю 120 км/год та виїхав на протилежну смугу де лобово зіткнувся з автомобілем Audi A4, який рухався згідно правил дорожнього руху. В Audi A4 перебували чоловік і дружина та їх 3-річна дитина. На превеликий жаль двоє дорослих загинуло, а ось 3-річний хлопчик вижив. У сімейної пари було троє дітей, які тепер повністю осиротіли.

Пише - джерело.

Варто зазначити, що тест на алкотестері показав, що у зловмисника було більше 1,5 проміле алкоголю в крові. 37-річному водію Audi S7 пред’явлено звинувачення у ДТП зі смертельним результатом та водіння в нетверезому стані. Йому загрожує до 12 років в’язниці.

У мережі опублікували фото з місця аварії:

 

Пара, яка загинула в аварії мала трьох дітей у віці від 2,5 до 10 років. За рішенням суду всіх трьох дітей-сиріт взяли під опіку найближчої родини.

Читайте також:  У Польщі пілот рейсу до Одеси оголосив себе "королем літака" і не пустив на борт українців - ЗМІ

Як повідомляє сім’я, похорон трагічно загиблих подружжя відбудеться 8 липня 2021 року о 14.00 у парафіяльній церкві в селі Пшендзель. Загиблій жінці було 37 років, а ось загиблому чоловіку 39 років.

Фото з місця цієї аварії, на якому пожежник обіймає хлопчика, якому не виповнилося три роки, який за мить раніше втратив в аварії батьків, шокувала Польщу:

“Нехай кожен водій, який хоче перевищити дозволену швидкість, порушути правила, сісти за кермо після вживання алкоголю спершу згадає про трагедію, яка сталася поблизу Стальової Волі. Пам’ятайте: ви можете стати винуватцем чергового кошмару,” – зазначають місцеві поліцейські, передає tvn24.pl.

Найцинічніше і те, що водій Audi S7 не визнав себе винним у звинуваченні, яке йому висунуто, та відмовився пояснити причину аварії. Слідчі не можуть вимагати тимчасового арешту 37-річного підозрюваного, оскільки він перебуває у лікарні і стан здоров’я чоловіка не дозволяє його взяти під варту.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: