facebook

Астролог пророкує годину розплати і складний період: на що чекати з 16 по 22 лютого

Астролог пророкує годину розплати і складний період: на що чекати з 16 по 22 лютого

Пише - джерело.

Виявляється, в найближчі дні люди можуть зіткнутися з низкою невдач.

Астролог Олена Зимовець дала прогноз на небезпечний період з 16 по 22 лютого, коли Сатурн і Сонце будуть взаємодіяти і впливати на долі людей. Вона розповіла, на що чекати від цих днів і як підготуватися до можливих неприємностей.

“16 лютого Сатурн і Сонце з’єднаються у Водолії, і наступне їх з’єднання в цьому знаці буде тільки через 28 років. Лютий 2023 – час проаналізувати свої підходи в соціальних і особистих відносинах в плані відповідальності і зобов’язань. Цей період може бути пов’язаний з ситуаціями, в яких варто переконатися, що ви берете на себе відповідальність за своє життя, не відкладаючи на потім, і не перекладаючи її на інших. Це корисний перегляд, він дає ключі до того, яка форма і ступінь соціальної взаємодії і залученості, буде для вас найбільш продуктивною і корисною надалі”, – зазначила Зимовець у своєму блозі.

Читайте також:  Перемога України вже скоро: відома тарологиня назвала точний місяць та подію, яка означатиме закінчення війни

За словами астролога, період взаємодії Сонця з Сатурном триватиме до 22 лютого. У ці дні можуть виникати неприємні ситуації, в яких доведеться робити складний вибір між своїми бажаннями і реальними потребами. Люди можуть брати на себе нові зобов’язання і починати нові проекти, проте багато хто може відчути неприємні емоції.

Так, хтось зрозуміє, що втрачає контакт з близькими людьми. У ці дні потрібно дивитися на світ максимально реалістично, відповідально. Це стосується як спілкування з оточуючими, так і планування подальшого життя. Якщо ви не впевнені в своїх силах і не змогли чітко продумати свої цілі, не варто братися за нові проекти.

“Життя може пред’явити до оплати старі борги. Колишні прорахунки, помилки, безвідповідальність або некомпетентність, можуть стати причиною проблем. Але цей період може сприяти визнанню заслуг і просуванню в кар’єрі для тих, хто в попередній період проявив себе як надійний і компетентний співробітник. У будь-яких ситуаціях дійте тільки законними методами, дотримуйтесь інструкцій, а якщо потрібно відійти від параграфа, проявляйте винахідливість в рамках правил. Завдання складне, але здійсненне”, – додала Зимовець.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: