facebook

Аномальне потепління та дощі: синоптики дали прогноз погоди на січень 2023 року

Січень в Україні розпочнеться із теплої погоди, яка більш характерна для початку квітня. Синоптик Станіслав Щедрін дав прогноз погоди жителям України на другий місяць зими, докладно розповівши про майбутні погодні аномалії.

Пише - джерело.

За словами синоптика, теплі повітряні маси із Сахари та Атлантичного океану зможуть витіснити холодне антарктичне повітря з більшої частини Європи. Він прогнозує, що по всій Україні до 14-17 січня переважатиме відносно тепла погода без опадів. Температура повітря коливатиметься в межах від 0 до +5 градусів уночі, і до +7…+10 градусів вдень. У південних областях очікується рекордне потепління до +13…+16 градусів.

Читайте також:  “Жахливий снігопад вкриє Україну вже завтра, крижані дощі затоплять вулиці цих міст”: синоптики попередили про погоду

На фоні високих температур в Україні у січні очікуються періоди дощів, подекуди з мокрим снігом. Друга половина січня буде холоднішою. У країну прийдуть сильні снігопади та похолодання. Традиційно на Водохреща, 19 січня, зима нагадає про себе і місцями вдарять морози до -15 градусів.

Синоптик прогнозує, що 31 грудня – 1 січня в Україні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть близько 0 градусів, вдень буде близько +2… +7 градусів, на півдні до +10 градусів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: