facebook

Американка змушує семирічного сина заробляти гроші та платити за комуналку

Школяр самостійно заробляє гроші.

Пише - джерело.

Американка, користувачка TikTok під ніком @craftedandcozy, поділилася у Мережі нестандартним способом виховання семирічного сина.

Про це вона розповіла в опублікованому відео.

За словами жінки, вона платить синові гроші за виконані завдання. Наприкінці місяця хлопчик платить із заробітку за комунальні послуги. Таким чином, впевнена мати, дитина вчиться заробляти гроші, а також правильно їх розподіляти.

Щодня школяр має список завдань: почистити зуби, застелити ліжко, випрати брудний одяг тощо. Оптала такої праці – один долар. Наприкінця місяця хлопчик оплачує комуналку – це орендна плата за кімнату – п’ять доларів, використана ним елекроенергія – два долари, Інтернет – 2 долари.

Читайте також:  Рекордні ціни на картоплю в Україні: в чому причина

Після оплати всіх послуг в хлопця залишається 21 долар. Цю суму він може витратити на що завгодно. Комунальні послуги теж не зникають: жінка відправляє кошти на банківський рахунок, яким син зможе скористатися в майбутньому.

Реакція користувачі TikTok на відео була різна: хтось вважає такі методи радикальними, а у когось вони викликали захоплення:

“Добре, але йому всього лише 7 років. Чому б не дозволити йому просто бути дитиною, а зробити це потім, коли він буде підлітком?”
“Діти повинні бути дітьми. Коли вони будуть старшими, то почнуть оплачувати рахунки”.
“Це добре. Ви показуєте йому, що таке – відповідальність”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: ,