facebook

Росіянин, який відрубав пальці п’ятирічній племінниці через зламаний планшет, постане перед судом

На сьогодні розслідування завершено, а кримінальну справу направлено до суду.

Пише - джерело.

У Бурятії (Росія) місцевий житель відрубав пальці своїй п’ятирічній племінниці за те, що дівчинка зламала його гаджет. Батьки викликали швидку допомогу, однак медики змогли пришити фалангу тільки одного з пальців.

Про це повідомляє пресслужба управління Слідчого комітету по регіону.

“31 серпня 2020 року дівчинка з батьком і його братом пішла на покіс недалеко від села Покровка Прибайкальського району. До вечора чоловіки почали розпивати спиртне, потім батько поїхав додому і залишив дитину з 47-річним родичем. Дядько дав дівчинці свій планшет, вона почала грати, але ненароком упустила і зламала пристрій. Чоловік розлютився, поклав руку дитини на колоду і вдарив її сокирою, пошкодивши два пальці”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  У Франківську подружжя місяць не може оформити свідоцтво про народження дитини

Чоловік відвів дівчинку додому і залишив у дворі саму. Батьки викликали швидку допомогу, однак медики змогли пришити фалангу тільки одного з пальців.

“Чоловікові інкримінується “умисне заподіяння середньої тяжкості шкоди здоров’ю, що не є небезпечним для життя людини і не спричинило наслідків, зазначених у статті 111 КК, але викликало тривалий розлад здоров’я щодо малолітньої особи із застосуванням предметів, використовуваних як зброю. Погроза вбивством або заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю”, – зазначили в СК РФ.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: