facebook

Молодик у Тельці 19 травня 2023 року: що на нас чекає в цей час

19 травня 2023 о 18:53 за київським часом відбудеться молодик у Тельці, у найродючішому знаку зодіаку. Найближчі два тижні після молодика – час посіву насіння у найширшому сенсі. Прекрасний шанс оновити своє життя, змінити поточний стан справ та дати їм свіжий імпульс.

Пише - джерело.

Молодик 19 травня обнуляє напружені ситуації попереднього місячного місяця, в якому було два затемнення. Ця астрологічна подія відкриває нові можливості, вселяє впевненість у майбутньому, є продуктивною та ефективною. Особливо сприятливий цей молодик для людей, які прагнуть здобути фінансову незалежність, знайти роботу, відкрити власну справу, вирішити майнові питання, розповідає астролог Марина Скаді (Марина Соколова).

Третя декада травня 2023 року сприятлива для зміцнення тилів, створення фундаменту, пошуку захисту та грошової допомоги. Саме час зосередитись на практичних завданнях, подумати про своє фінансове становище, отримати навички та знання, що дозволяють збільшити накопичення та наявні ресурси. Обов’язково плануйте свій бюджет, продумуйте деталі, не витрачайте зайвого та записуйте свої витрати.

Цей молодик дозволяє вийти за рамки звичного, перейти на новий рівень. Наприклад, навіть найзатятіші консерватори можуть захопитися цікавим проєктом, пов’язаним із фрилансом. Саме зараз найлегше освоїти інтернет-професії, знайти віддалену роботу, тим самим збільшуючи рівень свого доходу та цінність на ринку праці. Гарний час для створення чогось нового, неординарного та довгострокового.

Число 19 у нумерології означає зовнішню активність. Це розквіт, перемога, возз’єднання, успіх, досягнення, хист. Містить у собі сонячні енергії, пов’язані з творінням та творенням. 19 реалізує, виявляє загальному огляду все те, чого йшла система. Те, що було спочатку (1 – одиниця), як перші імпульси двох початків та їхня взаємодія, тепер у повноцінному вигляді розкривається на найвищому рівні розвитку (дев’ятка). ЯНський початок не тільки дійшов до повного циклу (10) свідомої усвідомленості, а й простимулював пасивний, ІНЬський початок у процесі вдосконалення та розвитку внутрішньої складової (9 на другій позиції). Дві половинки, які на початку процесу були протилежними та різними, тепер готові об’єднатися. 19 показує, що система у процесі свого розвитку здійснила ідею Творця – тепер вона сама може творити.

Позитивно впливає молодик у Тельці і сферу взаємин, як особистих, і ділових. Легше знайти взаєморозуміння з партнером, особливо з майнових та фінансових тем. Якщо не було згоди з питань місця проживання, ремонту в будинку, дорогих покупок (автомобіль, земля, квартира), планування сімейного бюджету, літнього відпочинку, то молодик 19 травня допоможе знайти точки дотику та залагодити всі спірні моменти.

Телець – символ стихії Землі, його управитель – Венера, що переміщується за знаком Рака. Молодик у Тельці приносить натхнення творчим людям, підвищує інтерес до їх творінь. Відповідний час для організації виставки, відкриття інтернет-магазину або проведення презентації своїх робіт. На це є два тижні — від молодика 19 травня до повного місяця 4 червня. Телець – працьовитий знак зодіаку, завдяки своїм старанням вдається отримати бажане, підвищити рівень комфорту у своєму житті. Але просто так, без докладання зусиль, нічого не вдасться.

Від 16 травня у знак Тельця увійшов Юпітер, ця планета приносить щасливі зміни, переміщуючись Тельцем. Не пропустіть щасливого шансу, не відкладайте на потім те, що можна зробити в третій декаді травня 2023 року. Усі починання цього періоду будуть успішними і дадуть чудові результати в короткі терміни. Родючий ґрунт Тельця сприяє збільшенню форми, обсягу, матеріалізації думок, втіленню задумів у реальність.

Читайте також:  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 19-25 червня 2023 року

Молодик 19 травня у фіксованому знаку дозволяє досягти сталого розвитку та балансу у всіх процесах, на всіх рівнях. У цей період Всесвіт дає всі ресурси для того, щоб здійснити свої плани та досягти цілей. Енергії цього молодика приваблюють любов, статок, стабільність. Якщо серйозно підійти до цих питань, з більшою ймовірністю все, що відбувається в період від 18 до 21 травня, може призвести до щасливих змін по найбільш хвилюючих сфер життя. Головне, визначте собі, чого ви хочете і повільно, але впевнено, рухайтеся у бік бажаного.

Управитель молодого місяця в Тельці — Венера, дає шанс отримати особисте щастя. Тому зустрічайтеся з друзями, відвідуйте різні заходи, подорожуйте, гуляйте, знайомтеся в соціальних мережах – цілком можливо, якщо ви шукаєте свого ідеального партнера, то вам посміхнеться успіх. Період молодика в Тельці — це час розкриття жіночих енергій, коли можна привести в гармонію тіло і розум, залучити в життя більше любові, процвітання та добробуту. Чоловіки завдяки своїм улюбленим жінкам досягають успіху, примножують свої доходи, розширюють бізнес. Якщо пара замислюється про розширення сім’ї, народження дитини, то зараз добрий час для цього.

Телець – знак стійкості, великих потенційних можливостей, фізичної сили, спокою. Він витрачає рівно стільки життєвої енергії, скільки потрібно, щоб не збитися з курсу. Але в критичній ситуації здатний мобілізувати всі наявні в його розпорядженні резерви. І, незважаючи ні на що, утриматись на плаву. А резервів – досить багато: високий рівень інтелекту, різноманітні здібності та таланти, сміливість та готовність боротися поодинці. Навіть упертість у цій ситуації стає позитивною рисою.

Будь-який молодик знаменує початок чергового місячного циклу. Традиційно дане астрологічне явище асоціюється з новими починаннями, свіжими думками та життям із чистого аркуша. Найближчими днями після молодика корисно ставити перед собою мету та правильні напрями. Цей час невипадково вважають містичним, оскільки в молодик правильно взятий курс на будь-які справи, справді, призводить до успіху.

Тельці, Діви та Козороги отримують максимум можливостей на весь місячний цикл. Це час вирішення фінансових питань, підвищення добробуту, набуття нових джерел ресурсів. Молодик у Тельці підвищує стійкість і впевненість у своїх силах, сприяє одужанню, поліпшенню настрою. Настав час зробити те, що давно хотіли, але чомусь не наважувалися. Сил та енергії вистачить на все!

Раки та Риби почуваються по-справжньому щасливими, нехай навіть поки не буде яскравих подій та гучних перемог. Але все глобальне починається з малого – працюйте, і талан вам усміхнеться.

Скорпіонам найскладніше — молодик в опозиційному знаку формує конфліктну атмосферу, необхідність робити вибір. Психологічно важко найближчим часом можливі непередбачені витрати.

Леви та Водолії потрапляють в умови, коли треба долати, боротися, обстоювати свої інтереси. Помічників немає, але власного ресурсу достатньо боротьби.

Овни, Близнята, Терези, Стрільці – ви самі можете вибирати свій власний шлях, зовнішній світ не перешкоджатиме вашим починанням. Але пам’ятайте — зараз не час для відпочинку, інакше пропустите щасливі шанси.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: