facebook

Три знаки зодіаку, які сьогодні можуть поринути у зневіру

Сьогодні, 19 травня, настрій може зіпсуватися у представників усіх знаків зодіаку, але три з них цілком можуть зануритися у зневіру.

Пише - джерело.

Рак (22.06 – 22.07)
Раків поганим настроєм не здивувати – вони впадають у нього, мабуть, частіше, ніж решта знаків зодіаку. Але сьогодні він може набути таких розмірів, що представники знака будуть за один крок від депресії. Як протиотруту зірки наполегливо радять їм зайнятися улюбленою справою – наведенням ладу та створенням затишку у власному будинку: неймовірно, але факт – вже за годину вони забудуть про все.

Діва (22.08 – 23.09)
Діви під впливом поганого настрою здатні зіпсувати життя не тільки собі, а й оточенню: у такому стані вони стають по-справжньому нестерпними. Якщо представники знака захочуть його позбутися, їм потрібно зайнятися творчістю: створивши щось прекрасне – наприклад, тацю у стилі декупаж, і, похвалившись виробом у соцмережі, вони миттєво подобрішають.

Читайте також:  Три знаки зодіаку, яким сьогодні не можна відпочивати

Козоріг (22.12 – 20.01)
У Козорогів від поганого настрою до чорної меланхолії, як правило, один крок: представники знака легко в неї впадають, а от виходять досить складно. Щоправда, існує одна хитрість, якою варто скористатися – до того ж не лише сьогодні, а й завжди: вона полягає в тому, щоб, незважаючи на п’ятницю, максимально завантажити себе роботою – настрій покращиться дуже швидко.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: