facebook

Відео дня: Депутати в Раді блокували трибуну і вимагали Гончарука

Сьогодні у Верховній Раді група депутатів від “Європейської Солідарності” блокувала трибуну після виступу прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Трансляцію відповідного засідання вів телеканал ZIK.

Пише - джерело.

Зокрема, прем’єр виступив у парламенті під час Години запитань до уряду. У своєму звернення від акцентував увагу, головним чином, на розділенні комунальних платежів за газ. Втім, це не задовольнило окремих народних обранців – вони вирішили поставити йому ще декілька питань.

Своєю чергою, спікер Ради Дмитро Разумков заявив про завершення Години запитань до уряду, мовляв, регламент не передбачає запитань до прем’єр-міністра.

Читайте також:  Гончарук поставив завдання перед місцевою владою: протягом січня і лютого платіжки мають ще зменшитися

Тоді народні обранці вдалися до примусу. Гончарук погодився відповісти на запитання, але спікер парламенту попередив, що наступного разу такого не має бути.

Нагадаємо, напередодні  у залі засідань Верховної Ради розпочалися сутички між депутатами фракцій “Батьківщина” та “Слуга народу”. Група депутатів хотіла прорватися до президії, але їх не пускали колеги від “Слуги народу” – так біля президії сталася масова штовханина.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: