facebook

“24 квітня може змінитися перебіг історії”: астролог попередив про затемнення, яке здатне вплинути на хід війни

Астролог повідомив українцям про свій прогноз, попередивши про дати, які можуть виявитися ключовими у ході війни проти російських окупантів. Вплив небесних світил буде дуже сильним, то ж експерт закликав підготуватися до відповідних подій.

Пише - джерело.

за словами астролога, який вирішив не розкривати своє ім’я, 24 квітня стане днем, який може змінити перебіг історії. Проте на результати подій цього дня варто очікувати не раніше перших чисел травня, а то й початку червня.

24 квітня стане критичною точкою, після якої Україна та Росія розпочнуть активний переговорний процес та пошук врегулювання ситуації дипломатичним шляхом.

Затемнення 30 квітня також вплине на переговорний процес – слова та заяви України будуть підкріплені новою зброєю та зовсім іншими підходами до ведення переговорів та вирішення спірних питань. Однак Російська Федерація проявить усю свою підступність.

Читайте також:  Путін провалив усі цілі: британський адмірал дав прогноз, скільки може тривати війна

Початок травня може ознаменуватися новим витком ескалації – агресор знову спробує взяти українські території під контроль, що може звести нанівець усі зусилля дипломатії.

“На початку червня вже можна очікувати зламу військової ситуації та підходу до завершення масштабних дій у такому ключі, з такими програмами та намірами, як вони починалися. Зміняться тактика, начальство, настрої агресора та всього світу”, – наголосив астролог.

За його словами, на цьому все не зупиниться – на початку серпня буде “якийсь вибух емоцій, стихійний непідконтрольний спалах”, який може стосуватися як настроїв у суспільстві, так і військових дій. Остаточно всі події мають завершитися у серпні – на початку вересня.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: