facebook

На Львівщині вантажівка збила на смерть молоду жінку

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 лютого, близько 20.30, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Пасіки-Зубрицькі Львівського району.
Про це повідомляє поліція Львівської області.

Пише - джерело.

Як попередньо встановили правоохоронці, 50-річний водій, мешканець Закарпаття, керуючи вантажівкою «Вольво» з напівпричепом, на неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на жінку віком приблизно 35-40 років, яка йшла узбіччям. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події. Її особа встановлюється.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також:  Аварія з українцями в Польщі: мама загиблої дитини заснула за кермом від утоми після перетину кордону

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Правоохоронці закликають водіїв: будьте уважні та обережні на дорозі у темну пору доби. А пішоходам нагадують: використовуйте світловідбивачі на одязі – це зробить вас більш помітними на дорозі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: