facebook

19-річна студентка збила трьох дітей з коляскою: п’ятирічний хлопчик помер. Фото та відео

У Москві 16 липня на пішохідному переході 19-річна студентка Валерія Башкірова збила трьох дітей. Від отриманих травм у лікарні помер п’ятирічний хлопчик.

Пише - джерело.

ДТП сталася на вулиці Авіаторів 2 в Західному окрузі міста, повідомляє московська Державтоінспекція. Ще двоє постраждалих, одному з яких 4 роки, а другому – 9 місяців, перебувають у важкому стані.

Автомобіль “Мазда”, за кермом якого була дівчина, збив дітей, коли ті разом з мамою і бабусею переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Удар був такої сили, що відкинув коляску з дев’ятимісячною дівчинкою на кілька метрів вперед.

Найбільше постраждавла найстарша дитина – отримала перелом основи черепа і впала в кому, її доставили в лікарню на вертольоті, але врятувати п’ятирічного хлопчика не вдалося.

Читайте також:  Заразилася коронавірусом і була в комі: у Чехії померла 30-річна українка

У чотирирічного хлопчика закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та перелом гомілки.

Дев’ятимісячна дівчинка також отримала закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку.

Винуватиця ДТП розповіла “МК”, що вона не помітила людей на переході, бо керувала автомобілем і одночасно “сиділа в телефоні”.

Водночас Mash уточнює, що за кермом “Мазди” була 19-річна Валерія Башкірова – студентка факультету журналістики Російської академії народного господарства і державної служби. Права вона отримала в 2020 році і їздила на машині матері, часто транслюючи це в Instagram.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: