facebook

12-річна дівчинка-спадкоємиця Баби Ванги зробила жахливе передбачення

Спадкоємиця Ванги Каєде Убер шокувала пророкуванням на найближчі місяці

Пише - джерело.


Французьку дівчинку Каєдее Убер, яка розмовляє з потойбічними силами та бачить майбутнє, ще кілька років тому охрестили єдиною спадкоємицею великої Ванги.

Її народження передбачила сама болгарська віщунка, заявивши перед смертю, що йдучи не піде і друге пришестя унікального дару обов’язково буде.

В езотеричних колах вважається, що душа Ванги вселилася в тіло цієї дівчинки, яка бачитиме так, як бачила знаменита болгарська ясновидця.

8 травня Каїді Убер, озвучила моторошне передбачення.

«Хвороби і війни не знають кордонів», — заявила дівчинка.

За словами Каєде біда у вигляді страшної хвороби, від якої немає ліків, почне розширюватися з Гонконгу, після чого південно-східний грип може оголосити війну всьому світу.

Щоб не допустити поширення вірусу, не рекомендується на початку 2021 року відвідувати країни, де шириться цей вид грипу.

Нагадаємо, що згідно з пророцтвом самої Ванги, в 4599 люди знайдуть безсмертя, але перед цим вони пройдуть через найжахливіші випробування.

Читайте також:  Коли садити картоплю в Україні 2023 року

2088 року з’явиться вірус, який вбиватиме миттєво. Це значно зменшить чисельність людей планети. Жодні ліки не зможуть врятувати людство. «Протиотрута» буде розроблена лише через три століття – у 2404 році.

Каєде Убер, передбачення на 2022 рік: у США відбудеться жахливий теракт із багаточленними жертвами

Серед безлічі прогнозів юної ясновидячої, яка контактує з потойбічним світом, головним можна виділити моторошні події, які обрушаться на США. За словами Убер, там до кінця поточного року відбудеться жахливий теракт із численними жертвами.

«Людей убиватимуть. Буде дуже багато крові. Буде багато людей та загиблих. Араби принесуть смерть», — передбачила дівчинка.

Мати юної провидиці каже, що останнім часом Каїда стала смертельно боятися емігрантів із Близького Сходу.

Юна провидиця також дала свою характеристику кандидату у президенти США Гілларі Клінтон. За словами дівчинки, Клінтон перебуває у найсильнішому стресі і «біля цієї жінки завжди є лікар, який її лікує». На думку юної французької цілительки, Клінтон зібрала цілий букет хвороб.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: