facebook

Звинуватила поліцейських у зґвалтуванні: подробиці п’яних розбірок із директоркою гімназії в Запоріжжі

У Запоріжжі директорка гімназії №54 Катерина Бояр влаштувала п’яні розбірки зі співробітниками патрульної поліції. Інцидент почався після того, що правоохоронці зупинили автомобіль, за кермом якого сидів її чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Жінка не тільки використовувала нецензурну лайку, а й навіть звинуватила патрульних у зґвалтуванні.

Пише - джерело.

У мерії поки не вирішили, які заходи будуть вжиті щодо директорки, повідомивши, що Бояр зараз перебуває у відпустці.

Детальніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL

Що сталося?
У мережі 20 липня опублікували відео, як правоохоронці зупинили білий Land Rover. В автомобілі сиділа подружня пара. За візуальними ознаками чоловік-водій і жінка-пасажирка були п’яними.

Очевидці інциденту також розповіли, що пара поводилася неадекватно, а жінка навіть намагалася перекрити дорогу. Вона вимагала документи в поліцейських і навіть кричала, що її намагалися зґвалтувати. У кінці запису видно, як вона почала матюкатися в сторону патрульного.

Дружиною водія виявилася директорка запорізької гімназії №54 Катерина Бояр.

OBOZREVATEL намагався зв’язатися з нею, щоб вислухати її версію інциденту. Але жінка відразу ж кинула слухавку після того, як почула запитання.

У Facebook бурхливо обговорюють відеозапис. Багато українців засудили поведінку директорки й цікавляться, чи звільнять Бояр після такого скандалу. Хоча деякі вчителі гімназії стали на її захист.

Наприклад, учителька інформатики Кіра Стадниченко заявила, мовляв, хтось спеціально підлаштував це відео, щоб прибрати директора з посади. На її думку, водій “злегка випив”, як виправдання вона також заявила, що “машина акуратно припаркована біля краю дороги, чоловік контролює ситуацію і дружину”.

Читайте також:  У школах з 1 вересня з‘явиться важливе нововведення

“Чому звичайна ситуація спілкування пасажира напідпитку з ДПС так педалюється жовтими ЗМІ… Але є головне питання: кому вигідно виколупати Катерину Станіславівну з директорського крісла”, – обурюється вчителька.

Чоловік директорки пройти тест на алкоголь відмовився
У мерії Запоріжжя після скандалу заявили, що директорка гімназії зараз у відпустці, а також звернули увагу, що інцидент стався в її вільний від роботи час. За словами директора департаменту освіти Станіслава Романчука, про ситуацію там дізналися зі ЗМІ.

Він погодився, що поведінка Бояр було неетичною, тому після її повернення з відпустки будуть вжиті заходи. Які саме – поки невідомо.

У поліції Запорізької області OBOZREVATEL сказали, що на водія Land Rover склали протокол. Там уточнили, що інцидент стався у вівторок, 20 липня, о 00:30.

“Був зупинений автомобіль, за кермом якого перебував 44-річний водій. У нього – явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці або в лікувальному закладі водій відмовився. Тому на нього складено протокол, який буде переданий до суду. Жінка поводила себе нешанобливо щодо патрульних. Пізніше чоловікові стало зле, йому викликали швидку допомогу. Лікарі провели огляд, повідомили, що стан чоловіка нормальний, і поїхали. Після цього пара скористалася правом викликати тверезого водія, і він відвіз їх додому”, – розповіла речниця поліції області Олена Лебединська.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: