facebook

ЗСУ не воюватимуть за Крим: військовий експерт дав несподіваний прогноз

Окупанти за кілька років побудували укріплену лінію оборони вздовж адміністративного кордону між Кримом і материковою Україною.

Пише - джерело.


Питання звільнення Криму може бути вирішене дипломатичним шляхом, про що нібито існують негласні домовленості, заявив військовий експерт Олег Жданов.

Не виключено, що президент України Володимир Зеленський нібито обіцяв західним партнерам не воювати з Росією за Крим, сказав він відповідаючи на запитання читачів на своєму YouTube-каналі.

Експерт нагадав, що про це нещодавно розповів посол Франції в Україні, відповідаючи на питання про звільнення захоплених українських територій.

Читайте також:  Вибухи на авіабазі “Енгельс”: Росія передислокувала стратегічну авіацію на інші аеродроми

“У мене теж складається враження, що існують якісь домовленості по лінії Мінських угод. Хотілося б почути від наших офіційних осіб, що ми будемо відвойовувати, що ми збираємося відкласти в довгий ящик до переговорного процесу… чому на Заході є обіцянки президента, про які не знає суспільство?”,- каже він.

Військовий експерт додав, що окупанти за кілька років побудували укріплену лінію оборони вздовж адміністративного кордону між Кримом і материковою Україною.

“Вони створили укріпрайон і всі вісім років на цьому укріпрайоні несли бойове чергування. Там на ротаційній основі змінювалися війська”, – додав Жданов.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: