facebook

Зниклу під Харковом дівчинку знайшли мертвою. Що відомо про 13-річного вбивцю 6-річної Мирослави Третяк

Пошуки дівчинки завершилися після того, як поліція оточила занедбаний будинок на одній з вулиць Старого Салтова

Пише - джерело.

Поліція Харківської області виявила тіло шестирічної Мирослави Третяк, яка зникла близько 18:00 у середу в селищі Старий Салтів. За попередніми даними, дівчинку згвалтували і вбили.

Про це повідомила пресслужба обласної поліції, а також місцеві волонтери.

“Знайшли тіло 6-річної дівчинки. Харківські поліцейські працюють на місці події, встановлюють усі обставини. Детальну інформацію оприлюднимо вранці після роботи слідчо-оперативної групи”, – йдеться в повідомленні.

Більше подробиць у поліції не повідомили, але за словами одного з волонтерів, пошуки дівчинки завершилися після того, як поліція оточила занедбаний будинок на одній із вулиць Старого Салтова.

Раніше повідомлялося, що Мирослава близько 18:00 поверталася додому на вулицю Некрасова, але до будинку так і не дійшла.

Поліція встановила, що життя Мирославу позбавив 13-річний хлопець, що жив по сусідству. Дівчинку знайшли мертвою близько опівночі. У неї було забиття голови та обличчя. На місце прибули оперативники, експерти та кінологи. На підозрюваного вийшли дуже швидко – це Богдан Ф. – саме той хлопець, з яким і пішла Мирослава. Також є інформація, що хлопець у всьому зізнався та й на його одязі знайшли сліди крові.

Читайте також:  На Франківщині син до смерті забив матір

Односельчанка і сусідка підозрюваного у вбивстві підлітка Людмила Сидельникова розповідає, що Б* завжди був агресивним. Він часто влаштовував бійки з іншими дітьми.

“Він спілкувався з іншими дітьми, тільки так. Бився, і цеглою бив, і палицями. Онука мого, Богдана, палицею бив. Онук з вулиці прийшов, ліг і лежить. Я питаю: “Що трапилося?”. Він відповідає: “та з тим дурником краще не грати”. Розповів, що той підбіг ззаду і вдарив палицею – по спині і по голові”, – говорить жінка.

За словами жінки, хлопець живе з мамою та 15-річною старшою сестрою. Мама нерідко пиячить і лупцює старшу доньку. Б* у неї був улюбленцем. Сам хлопець теж бив сестру, 1,5 місяці тому в результаті побиття молодшим братом вона отримала тріщину ключиці.

“Не знаю, глянеш на нього – нормальний. І допомагає, якщо щось попросиш, і все інше. Але іноді ніби як щось на нього находить”, – говорить Людмила.

Версію про агресивний характер хлопця підтверджує і один з його однокласників Денис. За його словами, Б* не товаришував з однолітками, дружив лише з однією дівчинкою. Також він вбивав тварин. Денис згадав, як Б* втопив цуценят, які приблудилися до його подвір’я.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: