facebook

Знав про позитивний тест на COVID-19: до Польщі через одного інфікованого не пропустили автобус з 25 українцями

Прикордонники відмовили українцям у в’їзді до Польщі.

Пише - джерело.

Польські прикордонники на пункті пропуску Дорогульськ у середу, 3 березня, не пропустили автобус із 25 громадянами України. Їм відмовили у в’їзді через одного інфікованого COVID-19.

Про це повідомляє польське видання lublin112.pl.

Польські прикордонники зазначили, що один із пасажирів автобуса, у якому їхало 25 українців та 1 громадянин Молдови, повідомив їм про те, що у нього позитивний тест на COVID-19. Водночас чоловік переконував, що він добре себе почуває та немає жодних тривожних симптомів.

Дізнавшись про це, поляки ізолювали пасажирів автобуса та викликали на кордон медиків та санітарну службу. Інфікованому було відмовлено у в’їзді в Польщу. Також польські прикордонники завернули в Україну автобус із 26 пасажирами та двома водіями.

Читайте також:  “Сьогодні – історичний день” — Зеленський прокоментував повернення Херсона

У спільноті Granica / Кордон PL – UA у Facebook українці додають, що це не єдиний випадок, коли польські прикордонники відмовляють українцям у в’їзді в Польщу. За словами очевидців, схожа ситуація сталась на пункті пропуску “Корчова-Краківець”. Там українець теж, знаючи про позитивний тест на коронавірус, намагався перетнути кордон.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: