facebook

Змушена виживати: скандальна Більченко поскаржилася, що Росія її “кинула”

Українська письменниця і перекладачка Євгенія Більченко, яку в липні цього року звільнили з університету Драгоманова через її проросійські погляди, поскаржилася, що виявилася не потрібною своїм соратникам по “рускому міру”. Скандальна професорка бідкається, що залишилася без роботи і її ніхто не “підібрав” – ні Росія, ні “хоча б ОПЗЖ”.

Пише - джерело.

Змушена виживати: скандальна Більченко поскаржилася, що Росія її 'кинула'

Свої жалі Більченко висловила на сторінці у Facebook у двох великих постах. Вона поскаржилась, що здійснила “стрибок із професора кафедри до маргінала-фрілансера без майбутнього”.

Вона зізналась, що чекала, поки її хтось “підбере”, але в ОПЗЖ відмовилися брати професора на посаду журналіста, а Росії вона також виявилась не потрібною.

“Матінку мою теж у мені щось бентежить”, – написала Більченко про РФ.

Тепер професорці доводиться виживати, щоб заробити бодай якісь гроші, вона займається літературними підробітками. Більченко скаржиться, що тепер їй доводиться “цілодобово фрілансити” – вона втратила весь вільний час, ім’я вченого і реалізацію як письменника.

Читайте також:  Пошук припинено: молода жінка, яка зникла у Франківську, знайшлася

Водночас вона погрожує повернутися в університет Драгоманова, адже, за словами професорки, її так і не звільнили і трудова книжка досі у виші.

“Згідно із законом мені повинні запропонувати три місця. І, так, смішно, але мене вони так і не звільнили. Замість цього пішли з роботи деякі затяті прихильники цькування. Тепер – час гамбіту”, – написала Більченко.

Судячи зі слів Більченко, вона може “на зло” повернутися в університет.

Як повідомляв OBOZREVATEL, професорку університету Драгоманова Євгенію Більченко, яка назвала Україну “колонією США”, звільнили з роботи.

Більченко ще з липня 2017 року внесено до бази “Миротворця” за “антиукраїнську пропаганду, заперечення російської агресії і маніпулювання суспільно значущою інформацією”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: